Thursday, March 10, 2011

Inspiration

Hye Hye Hello sugar.
arini nak sebut pasal INSPIRATION.
ni lebih kurang mcm nak tunjuk rasa appreciate laa kat those yang disebut nnt.
bukan sbb as a friend je but maybe more than that.
okie dokie..taknak bebel panjang2..just straight to the point..

...............................

nur amira farhana
she is my faithful classmate since sem 1. i called her Shorty.haha..she us too cute for me..Funny lah u nana..thank you for being a really good and concern friend..kalau takde awak, kelas tu maybe senyap jee..hahah..C:

liyana

hey..yan.thanks huh sebab ajar mcm2..hahaa..lawak.kagum ngn otak kau.lalalalalalaa~
gifted! untung lah kan..sorry kadang2 moody ngn kau sbb emmm aku byk terasa.hahahaha..(gelak nak cover sedih). tapi jgn risau.aku diam je kan..relax relax.takpe..biase la kan.laen orang laen ragam. C:
kau tetap the best. wink**

Qemalina
nurul miow miow
shuhaida
haaa...budak 3 ni takleh cerita asing2 sebab nti bergaduh.haha
qema,nurul and sue.yea..takde diorang alamat nye tak hidup lah kelas tuu
you guys cool tapi kengkadang memekak sgt pulak..
hahaha..
takpe2..bagus..teruskan ok C:
saya suke..

kikin C:
anis
ekin and anis..wink wink..i love you guys.
kawan since 1st time masuk campus..
kanak2 lagi kan kan
hahaha...
kite tak slalu lepak sebab laen kos je kan..
kalau tak mesti always together.
naseb lah koko kite same..
korang mmg best..
hopefully sampai bila2 pun kita rapat mcm ni :)
XOXO!

............................................

haaa....ni lah mereka2 yang saya nak cakap TENGkiu WINKy!hehehe
well, maybe i'm not a good friend but saya cube jadi yang terbaik C:
last,
XOXO!

1 comment:

  1. oi jgn panggil adik aku memekak...
    aku sorg je bleh...

    ReplyDelete